Labnikker Kft. – Pipettaszerviz és kalibrálás  •  Labnikker Ltd. – Pipette repair and calibration

TÁNC - Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Friss hírek a hazai és nemzetközi tánc világából
   Címoldal
Táncfajták
Akrobatikus Rock & Roll
Balett tánc
Boogie-Woogie
Break tánc
Disco- és Show tánc
Flamenco
Hastánc
Hip-Hop
Ír tánc
Jégtánc
Kortárs tánc
Magyar néptánc
Moderntánc
Musical
Népek táncai
Salsa-Mambo
Step tánc
Swing
Tangó
Társastánc
Versenytánc
Összes

Tánc Versenynaptár
Versenynaptár
Elindult Versenynaptár oldalunk, ahol a magyarországi és külföldi táncversenyek programját, eseményeit és az ehhez kapcsolódó híreket találhatjátok meg.


Küldj Te is híreket!
Legyél Te is az Országos Tánchírek szerkesztője!
Tudsz valamit, amit másokkal is megosztanál a tánc világából? Versenyen voltál, vagy épp egy továbbképzésre készülsz? Tudsz egy jó táncos programot a hétvégére?

Itt elmesélheted mindenkinek!


Táncpartner kereső
Ha még nem volt párod, vagy útjaitok elváltak és párt keresel, esetleg szeretnél a versenytánccal komolyan foglalkozni, akkor a Te helyed az Országos Táncpartner Keresőben van! Itt mindenki megtalálja ideális táncpartnerét!  Címoldal » Táncversenyek » Moderntánc Nyomtatóbarát verzió  
 
Moderntánc
Táncversenyek
Modern Táncsport bajnokság Veszprémben
2010-04-15 18:54
 

A Modern Táncsport Szövetség és a rendező partner, a Gyermekmosoly Alapítvány minden érdeklődőt sok szeretettel vár Veszprémbe április 17-én és 18-án a modern táncok országos bajnokságára.

A Modern Táncsportok Magyarországi Szövetsége a hétvégén rendezi meg az év legnagyobb hazai modern táncsport versenyét. A bajnokság döntője a májusi lengyelországi világbajnokságra kvalifikál. A táncverseny döntője a Veszprémi Tavaszi Fesztivál része, annak egyik legnagyobb eseménye.

Szombaton a funky, hip-hop, disco dance, break, electric, street dance revue és disco freestyle versenyek zajlanak, míg vasárnap a művészi táncterület produkcióiban, valamint a dance show, fantasy, free show, karibi/latin show, sport rocky versenyszámokban mérik össze a tudásukat a legjobbak.

Helyszín: Veszprém, Március 15. úti Rendezvénycsarnok

A verseny mindkét napon reggel 9 órakor kezdődik.

Belépődíj: Felnőtteknek 800 Ft, gyermekeknek, nyugdíjasoknak 400 Ft
 

 
   
 

oldal tetejére

 
 
Nyomtatóbarát verzió


 
 


Keresés a hírek között
Keresés:
lap.hu partnereink©2005-2018 Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Impresszum - Főtámogatóink: pipettaszerviz.hu és calibration-pipette.com