Labnikker Kft. – Pipettaszerviz és kalibrálás  •  Labnikker Ltd. – Pipette repair and calibration

TÁNC - Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Friss hírek a hazai és nemzetközi tánc világából
   Címoldal
Táncfajták
Akrobatikus Rock & Roll
Balett tánc
Boogie-Woogie
Break tánc
Disco- és Show tánc
Flamenco
Hastánc
Hip-Hop
Ír tánc
Jégtánc
Kortárs tánc
Magyar néptánc
Moderntánc
Musical
Népek táncai
Salsa-Mambo
Step tánc
Swing
Tangó
Társastánc
Versenytánc
Összes

Tánc Versenynaptár
Versenynaptár
Elindult Versenynaptár oldalunk, ahol a magyarországi és külföldi táncversenyek programját, eseményeit és az ehhez kapcsolódó híreket találhatjátok meg.


Küldj Te is híreket!
Legyél Te is az Országos Tánchírek szerkesztője!
Tudsz valamit, amit másokkal is megosztanál a tánc világából? Versenyen voltál, vagy épp egy továbbképzésre készülsz? Tudsz egy jó táncos programot a hétvégére?

Itt elmesélheted mindenkinek!


Táncpartner kereső
Ha még nem volt párod, vagy útjaitok elváltak és párt keresel, esetleg szeretnél a versenytánccal komolyan foglalkozni, akkor a Te helyed az Országos Táncpartner Keresőben van! Itt mindenki megtalálja ideális táncpartnerét!  Címoldal » Televízió » Versenytánc Nyomtatóbarát verzió  
 
Versenytánc
Televízió
Diadalmaskodott a Szombat esti láz
2006-05-25 22:20
 

A hétvégén a Megasztár döntőjével egy időben sugározta az RTL Klub a Szombat esti láz aktuális műsorát. A műsor iránti érdeklődés azonban alig csökkent az eddigi adásokhoz képest. Míg a 12 ezer fős közönség előtt rendezett Megasztár döntőnek alig másfél millió nézője akadt, addig az RTL Klub stúdiójából közvetített táncversenyt nézte több mint 1,8 millió néző. A két vetélkedő nézettségi arányai több adáson keresztül is közel azonosak maradtak, ami azért különösen szomorú a tv2 számára, mert a Szombat esti láz utolsó előtti normál adása is könnyű szerrel felül kerekedett a harmadik nekifutásra már kifulladó dalnokverseny felett.

A részletes nézettségi adatokból az is kiderül, hogy két műsor nézettségének ingadozása pont ellentétes, vagyis vélhetően többnyire egyik csatornáról a másikra kapcsoltak az emberek - zömében a reklámok alatt - de az RTL Klubot így is többen nézték. Mivel a dalnokverseny hosszabbra nyúlt az aktuális táncvetélkedőnél, így a Megasztár döntő csúcspontját azok is láthatták, akik addig a táncosok sorsát kísérték figyelemmel. A tv2 aznapi nézettsége akkor ért tetőfokára, mikor Stohl András elköszönt a nézőktől.

Rúzsa Magdi lehet a tv2 legutolsó Megasztárja, mivel a csatorna vezetése a harmadik nekifutás után már nem folytatja a szériát. Mint azt Sváby András elárulta, a csatorna "Mega" márkanevét a Megatánc hivatott továbbvinni. Talán majd egy nap sikerül közös fellépést is szervezni az új műsorban kiválasztott táncosokkal kiegészülő Mega énekkar számára. Ha addig erre nem kerül sor, akkor keresve sem találhatnának jobb alkalmat a TV társaság közelgő tizedik születésnapjánál.

A Szombat esti láz döntőjére meglepő módon vasárnap kerül majd sor, és ezúttal a műsor közel három órás lesz. Előbb kiesik majd egy újabb táncos, és utána a megmaradó két táncos, mintegy széttáncolásként megküzd egymással. A végső döntést a közönség szimpátiája fogja majd meghozni, hogy ki nyerje a hat-hetes táncversenyt.
 
Forrás: Völgyi Attila - tanckepek.hu
Képek forrása: DanceSport Info 
   
 

oldal tetejére

 
 
Nyomtatóbarát verzió


 
 


Keresés a hírek között
Keresés:
lap.hu partnereink©2005-2018 Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Impresszum - Főtámogatóink: pipettaszerviz.hu és calibration-pipette.com