Labnikker Kft. – Pipettaszerviz és kalibrálás  •  Labnikker Ltd. – Pipette repair and calibration

TÁNC - Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Friss hírek a hazai és nemzetközi tánc világából
   Címoldal
Táncfajták
Akrobatikus Rock & Roll
Balett tánc
Boogie-Woogie
Break tánc
Disco- és Show tánc
Flamenco
Hastánc
Hip-Hop
Ír tánc
Jégtánc
Kortárs tánc
Magyar néptánc
Moderntánc
Musical
Népek táncai
Salsa-Mambo
Step tánc
Swing
Tangó
Társastánc
Versenytánc
Összes

Tánc Versenynaptár
Versenynaptár
Elindult Versenynaptár oldalunk, ahol a magyarországi és külföldi táncversenyek programját, eseményeit és az ehhez kapcsolódó híreket találhatjátok meg.


Küldj Te is híreket!
Legyél Te is az Országos Tánchírek szerkesztője!
Tudsz valamit, amit másokkal is megosztanál a tánc világából? Versenyen voltál, vagy épp egy továbbképzésre készülsz? Tudsz egy jó táncos programot a hétvégére?

Itt elmesélheted mindenkinek!


Táncpartner kereső
Ha még nem volt párod, vagy útjaitok elváltak és párt keresel, esetleg szeretnél a versenytánccal komolyan foglalkozni, akkor a Te helyed az Országos Táncpartner Keresőben van! Itt mindenki megtalálja ideális táncpartnerét!  Címoldal » Bulvár » Versenytánc Nyomtatóbarát verzió  
 
Versenytánc
Bulvár
Iringó ismét rivaldafényben
2007-04-24 10:28
 

Hosszas közös munka és két leforgatott Szombat Esti Láz adássorozat, valmaint sok cáfolt pletyka után mégis elváltak Angyal András és Südi Iringó útjai. Iringó azt mondja, hogy ezzel a szakítással végzett a versenyzéssel is.

Legutóbb egy minden eddigitől eltérő felkérésnek tett eleget. A Cosmopolitan Bikini Shown olyan sztárokkal közösen lépett kifutóra, mint Kiso, Piringer Patrícia, Gallusz Niki, Tóth Vera, a Miss Balaton szépségkirálynője, Zimányi Linda, vagy Póth Dia jégtáncosnő. A népszerű női magazin minden évben megrendezi ezt a nyárelejei divatbemutatót, hogy beharangozza az aktuális nyár trendjeit.

Iringó egy percig sem tagadta, hogy jól érzi magát ebben az új szerepkörben is, és szívesen ismerkedik tovább a média újabb és újabb területeivel. Azt azért elárulta, hogy tánc nélkül képtelen lenne meglenni. A tanítás mellett rendszeresen megkeresik fellépési ajánlatokkal is, így gyakran készül a Szombat Esti Láz egyik-másik férfi táncosával. Sőt olyan is akad aki vissza próbálja csábítani a versenyparkettre, de egyelőre nem akarja beadni a derekát.


 
Forrás: Völgyi Attila - tanckepek.hu
Póth Dia

Kiso

Piringer Patrícia

Gallusz Niki

Zimányi Linda

Más táncosok is színesítették a műsort

Felvezető műsor Nike Woman Dance Show

Divatbemutató és tánc show egyben
 
   
 

oldal tetejére

 
 
Nyomtatóbarát verzió


 
 


Keresés a hírek között
Keresés:
lap.hu partnereink©2005-2018 Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Impresszum - Főtámogatóink: pipettaszerviz.hu és calibration-pipette.com