Labnikker Kft. – Pipettaszerviz és kalibrálás  •  Labnikker Ltd. – Pipette repair and calibration

TÁNC - Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Friss hírek a hazai és nemzetközi tánc világából
   Címoldal
Táncfajták
Akrobatikus Rock & Roll
Balett tánc
Boogie-Woogie
Break tánc
Disco- és Show tánc
Flamenco
Hastánc
Hip-Hop
Ír tánc
Jégtánc
Kortárs tánc
Magyar néptánc
Moderntánc
Musical
Népek táncai
Salsa-Mambo
Step tánc
Swing
Tangó
Társastánc
Versenytánc
Összes

Tánc Versenynaptár
Versenynaptár
Elindult Versenynaptár oldalunk, ahol a magyarországi és külföldi táncversenyek programját, eseményeit és az ehhez kapcsolódó híreket találhatjátok meg.


Küldj Te is híreket!
Legyél Te is az Országos Tánchírek szerkesztője!
Tudsz valamit, amit másokkal is megosztanál a tánc világából? Versenyen voltál, vagy épp egy továbbképzésre készülsz? Tudsz egy jó táncos programot a hétvégére?

Itt elmesélheted mindenkinek!


Táncpartner kereső
Ha még nem volt párod, vagy útjaitok elváltak és párt keresel, esetleg szeretnél a versenytánccal komolyan foglalkozni, akkor a Te helyed az Országos Táncpartner Keresőben van! Itt mindenki megtalálja ideális táncpartnerét!  Címoldal » Televízió » Versenytánc Nyomtatóbarát verzió  
 
Versenytánc
Televízió
Maratoni forgatás a milliókért
2007-02-18 21:36
 


Horváth Éva kicsit unatkozik

A Legyen ön is milliomos vetélkedő Szombat esti láz különkiadásának jétékosai több órás maratoni forgatáson játszottak a részben jótékonysági célra felajánlott milliókért.

A táncos sztárok már korábbi felkészüléseik, illetve szerepléseik során hozzászoktak a hosszas, és alapos előkészületekhez. Hetek kemény munkájával gyakorolták be a pár perces táncprodukciókat. A ruhák elkészítése, és a tévéstúdiókban örökké szükésges sminkelés is mindig időigényes. A Legyen ön is milliomos azonban még számukra is újszerű kihívásokat, és nem mindennapi próbatételt jelentett. Nem csak a kérdések nehézsége viselte meg a sztárokat, hanem a hosszas ücsörgés is.


Hajas Laci súgni próbál
A Szombat esti láz élő adásaival szemben a Legyen ön is milliomos viszont - a mai modern televíziózásban jellemző legtöbb műsorhoz hasonlóan - felvételről került adásba. Méghozzá a másfél órás különkiadást egy öt órás forgatási napon vették fel. Talán az sem nagy titok, hogy az egyes játékok is jóval hosszabbra nyúltak a felvétel során, mint az alaposan megvágott anyagban adásba kerültek. Vágó István mindent megtett, hogy a játékosokat most is kétségben tartsa az utolsó pillanatokig, és többször rendre utasította segédeit is, akiket meglepett, hogy a helyes választ a játékvezető monitorán is csak a megfejtés után jelenik meg. Sajnos a kamerák nem tudták hiánytalanul átadni azt az összetartást, és csapatszellemet, ami a studióban uralkodott. Az épp nem szereplő játékosok, és műsorvezetők, de még a közönség is igyekezett kisebb-nagyobb mértékben súgni, segíteni a játékosokat. Integetve, kézjelekkel próbálták a helyes választ megsúgni.


És mégse gyulladt ki a stúdió
A sikeres játék után a Szombat esti lázhoz méltóan örömtánccal zárult a műsor. Ez előtt még figyelmeztették a jelenlévőket: "Lehet, hogy a tüzijátéktól kigyullad a mennyezet, de ne féljenek, maradjanak a helyükön, gyorsan eloltjuk, már nagy gyakorlatunk van benne." És mégsem lett tűz, senki nem szerzett égési sebeket, sőt a játékosok sem sültek fel. Bár előfordult olyan sorkérdés, amit meg kellett ismételni, hogy akadjon valaki, aki helyesen válaszol, de a műsor mindenki számára sikerélményt jelentett. Mindenki boldogan perdülhetett táncra, megmozgatva a hosszú forgatás során elgémberedett tagjait. Egy idős pár pedig olyan lelkesedéssel pattant fel a műsor végén Vágó István búcsú szavára, hogy a záró táncot se akarták megvárni. A főszerkesztőnek úgy kellett szólnia nekik, hogy még megy a forgatás, üljenek vissza a helyükre. De az adás záró képsorain ez már nem látszott, ahogy egy darabig a Szombat esti láz szereplői sem táncolnak majd a képernyőn.


Kapcsolódó hír: Folytatódik a verseny a nézettségért


 
Forrás: Völgyi Attila - tanckepek.hu


Szakértő közönség

Gönczi Gábor és Vágó István műsort vezet

Három műsorvezető egy játékban

Iringó újra képernyőn

Farkasházi Réka milliókról álmodozik

A táncmester illemre tanítja segítőjét

Hajas László milliomos
 
   
 

oldal tetejére

 
 
Nyomtatóbarát verzió


 
 


Keresés a hírek között
Keresés:
lap.hu partnereink©2005-2018 Országos Tánchírek - www.tanchirek.hu - Impresszum - Főtámogatóink: pipettaszerviz.hu és calibration-pipette.com